Onbeperkt toegang

Premiumdesk

bureau met 24/7 toegang, meer privacy, gratis boekingen van vergaderruimtes en betere faciliteiten

Schrijf je in

Only 6 available

  • Alle standaard faciliteiten
  • 24/7 toegang
  • Gratis meeting rooms
  • Extra faciliteiten

Uw premium werkplek

Een premium desk-lidmaatschap is een belangrijke upgrade van de flex-desk. Premium baliemedewerkers krijgen 24/7 toegang tot het hele gebouw en de speciale premium balie op de eerste verdieping.

24/7 toegang, het hele jaar door

Als premium desk member ontvang je een elektronische sleutelhanger waarmee je toegang krijgt tot het hele gebouw. U heeft toegang tot uw werkruimte buiten openingstijden, in het weekend en zelfs tijdens officiële feestdagen!

Maandelijks contract

We zijn flexibel met onze contracten en willen onze leden niet beperken. Wat betekent dat voor jou? Al onze lidmaatschappen zijn gebaseerd op maandelijkse contracten. Wanneer u besluit om te upgraden naar een privékantoor pakt u simpel uw spullen in en verhuis naar een kantoor dat aan uw wensen voldoet.

Vergaderruimtes

Een premium desk-lidmaatschap geeft u toegang tot gratis boekingen van vergaderruimten. Dit betekent dat u elk van onze 5 vergaderruimten door het hele gebouw kunt reserveren via ons online platform, wanneer u maar wilt.

Bedrijfsregistratie

Een premium desk-lidmaatschap omvat automatisch bedrijfsregistratie en postafhandeling. Dit betekent dat u uw bedrijf gratis op ons adres kunt registreren en wij uw post bij de receptie afhandelen.

Gratis koffie, thee en meer

Wij staan ​​voor je klaar! De premium bureau heeft toegang tot een voorraadkast met een high-end automatische espressomachine, een Quooker kokendwaterkraan, een koelkast en meerdere kasten gevuld met alles wat je nodig hebt om een ​​drankje of een maaltijd te bereiden. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u te veel aan drankjes uitgeeft om u op de been te houden!

Razendsnelle wifi

Internet is natuurlijk inbegrepen. We bieden u onbeperkte gratis toegang tot ons gigabit-snelheid Wi-Fi.

Gezonde lunch

42workspace-leden krijgen een gereduceerde prijs op ons onbeperkte lunchbuffet. Voor de ledenprijs van slechts € 5,50 kun je je bord (en je buik) vullen met zoveel je wilt!

Afdrukken

Premium desk-leden hebben toegang tot de printers op alle verdiepingen. Druk naar hartenlust af, maar houd rekening met het milieu! 😉

Gemeenschap

Alle lidmaatschapsplannen geven u toegang tot de 42community. Dit betekent dat u direct een groot netwerk krijgt, evenals verschillende deals, kortingen en kansen van onze partners. Niet alleen dat, maar u wordt automatisch uitgenodigd voor al onze evenementen, feesten en andere speciale gelegenheden die zijn gereserveerd voor onze community.

Gezonde geest in een gezond lichaam

Gym

Gezonde "thuis" -gekookte maaltijden

Lunch Buffet

Werken in de zon(wanneer t weer dit toelaat)

Dakterras toegang

De weg naar succes heeft vele parkeerplekken

Parkeren

Faciliteiten van 42workspace

Als onderdeel van uw coworking space-lidmaatschap krijgt u toegang tot verschillende faciliteiten:

Want to see the workspace for yourself? Book a tour and we'll show you around:

Onbeperkt toegang

Premiumdesk

225 per maand

  • Alle standaard faciliteiten
  • 24/7 toegang
  • Gratis meeting rooms
  • Extra faciliteiten