Jouw premium werkplek!

Premium desk

Een premium werkplek met 24/7 toegang, meer privacy, gratis vergaderruimteboekingen en betere faciliteiten!

Schrijf je in

Only 6 available

  • Alle standaard faciliteiten
  • 24/7 toegang
  • Gratis meeting rooms
  • Extra faciliteiten

Jouw premium werkplek

Een belangrijke upgrade van de flex desk is een premium desk-lidmaatschap. Je hebt 24/7 toegang tot het hele gebouw en de speciale premium desk omgeving op de eerste verdieping.

24/7 toegang, het hele jaar door

Premium desk-leden ontvangen een elektronische tag die toegang geeft tot het hele gebouw en de premium desk omgeving. Dit houdt in dat je de werkplek altijd kan bezoeken, of dit nu tijdens openingsuren is of daarbuiten. Zelfs in het weekend en tijdens officiële feestdagen!

Maandelijks contract

We willen onze leden maximale flexibiliteit bieden. Daarom bieden wij maandelijkse contracten aan. Dus toch liever een privékantoor? Pak je spullen in en verhuis gemakkelijk naar een plek die beter past bij jouw behoeften.

Vergaderruimtes

Een premium desk-lidmaatschap biedt de mogelijkheid tot gratis boekingen van vergaderruimtes. Via het online platform kun je elk van onze 5 vergaderruimtes in het gebouw op elk moment van de dag reserveren.

Bedrijfsregistratie

Automatische bedrijfsregistratie en postafhandeling zijn ook inbegrepen bij een premium desk-lidmaatschap. Je kunt je onderneming dus gratis op ons adres registreren en wij zullen jouw post bij de receptie afhandelen.

Gratis koffie, thee en meer

Weer een zorg minder! Tijdens je werkdag heb je namelijk toegang tot de bijkeuken waar je gratis een lekker kopje koffie of thee kunt inschenken. Naast de automatische espressomachine en de Quooker kokendwaterkraan, staat hier ook een koelkast en is alles aanwezig om een drankje of maaltijd te bereiden. Nu hoef je geen rekening meer te houden met het onnodig te veel geld uitgeven aan drankjes en eten.

Razendsnelle wifi

Onbeperkt, gratis toegang tot ons giga-bit snelheid Wi-Fi-netwerk is vanzelfsprekend inbegrepen.

Afdrukken

Premium desk-leden hebben toegang tot de printers op elke verdieping. Druk af naar hartenlust, maar hou het milieu in je achterhoofd! 😉

42 Community

Alle lidmaatschapsplannen geven je toegang tot de 42community. Dit betekent dat je direct een groot netwerk krijgt, evenals verschillende deals, kortingen en mogelijkheden van onze partners. En dat niet alleen, je wordt ook automatisch uitgenodigd voor al onze leuke evenementen, gezellige feesten en andere speciale gelegenheden die alleen voor onze community bestemd zijn.

Gezonde geest in een gezond lichaam

Gym

Gezonde "thuis" -gekookte maaltijden

Lunch Buffet

Werken in de zon(wanneer t weer dit toelaat)

Dakterras toegang

De weg naar succes heeft vele parkeerplekken

Parkeren

Faciliteiten van 42workspace

Als onderdeel van jouw coworking space-lidmaatschap krijgt je toegang tot verschillende faciliteiten:

Zelf de ruimte zien? Boek een rondleiding en we leiden je rond:

Jouw premium werkplek!

Premium desk

225 per maand

  • Alle standaard faciliteiten
  • 24/7 toegang
  • Gratis meeting rooms
  • Extra faciliteiten

Join our digital community

Gain exclusive access to tech, knowledge, events & more.

Open chat
Hulp nodig?
Hi, ik ben Marvin van 42workspace. Kan ik je helpen?