Private workspace

Privékantoor

Uw eigen privé-werkruimte, met 24/7 het hele jaar door toegang. In privékantoren passen teams van elke omvang, van kleine 3-persoons units tot een hele verdieping speciaal voor uw bedrijf

Doe een aanvraag

Only 2 available

  • Alle standaard faciliteiten
  • Beveiligde ruimte
  • Gemeubileerde kamer
  • Schoonmaak inbegrepen

Uw privé-werkruimte

Het lidmaatschap van een privékantoor geeft u 24/7 toegang tot uw eigen privékantoor op de bovenste verdiepingen van onze coworking space. Privéwerkplekken variëren van 10 m² tot 300 m² en ze zijn geschikt voor startups en scale-ups van elke omvang. Het reserveren van een privékantoor voor uw bedrijf vereist dat u de meeste bureaus huurt binnen een van onze kantoorunits. Als een kantoor bijvoorbeeld maximaal 4 bureaus heeft, moet u 3 van de 4 bureaus huren om het exclusief voor uw bedrijf te maken.

Deel een kantooroptie

Heb je een rustige ruimte nodig, maar ben je niet klaar om de meeste bureaus te huren voor een privékantoor? We bieden ook de mogelijkheid van een gedeeld kantoor, waar je zelf een bureau kunt huren. In dat geval werk je in dezelfde werkruimte met andere mensen die ook een bureau huren in dezelfde kantoorunit. U kunt zich hier aanmelden voor gedeelde kantoren.

24/7 toegang, het hele jaar door

Als privékantoorlid ontvang je een elektronische sleutelhanger waarmee je toegang krijgt tot het hele gebouw. U heeft toegang tot uw werkruimte buiten openingstijden, in het weekend en zelfs tijdens officiële feestdagen!

Maandelijks contract

We zijn flexibel met onze contracten en willen onze leden niet beperken. Wat betekent dat voor jou? Al onze lidmaatschappen zijn gebaseerd op maandelijkse contracten. Wanneer u wilt upgraden  is dat geen probleem – pak uw spullen en verhuis naar een groter kantoor. Besloten dat u wilt upgraden naar een grotere werkruimte? Geen probleem – pak uw spullen in en verhuis naar een kantoor dat aan uw wensen voldoet.

Vergaderruimtes

Een lidmaatschap van een privékantoor geeft u toegang tot gratis reserveringen voor vergaderruimten. Dit betekent dat u elk van onze 5 vergaderruimten door het hele gebouw kunt reserveren via ons online platform, wanneer u maar wilt.

Bedrijfsregistratie

Een privékantoorlidmaatschap omvat automatisch bedrijfsregistratie en postafhandeling. Dit betekent dat u uw bedrijf gratis op ons adres kunt registreren en wij uw post bij de receptie afhandelen.

Gratis koffie, thee en meer

Wij staan ​​voor je klaar! Alle privékantoren hebben toegang tot een voorraadkast met een hoogwaardige automatische espressomachine, een Quooker-kokendwaterkraan, een koelkast en meerdere kasten met alles wat je nodig hebt om een ​​drankje of een maaltijd te bereiden. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u te veel aan drankjes uitgeeft om u op de been te houden!

Razendsnelle wifi

Internet is natuurlijk inbegrepen. We bieden u onbeperkte gratis toegang tot onze gigabit-snelheid Wi-Fi.

Gezonde lunch

42workspace-leden krijgen een gereduceerde prijs op ons onbeperkte lunchbuffet. Voor de ledenprijs van slechts € 5,50 kun je je bord (en je buik) vullen met zoveel je wilt!

Afdrukken

Particuliere kantoorleden hebben op alle verdiepingen toegang tot de printers. Druk naar hartelust af, maar houd rekening met het milieu! 😉

Gemeenschap

Alle lidmaatschapsplannen geven u toegang tot de 42community. Dit betekent dat u direct een groot netwerk krijgt, evenals verschillende deals, kortingen en kansen van onze partners. Niet alleen dat, maar u wordt automatisch uitgenodigd voor al onze evenementen, feesten en andere speciale gelegenheden die zijn gereserveerd voor onze community.

Gezonde geest in een gezond lichaam

Gym

Gezonde "thuis" -gekookte maaltijden

Lunch Buffet
42workspace event space

Werken in de zon(wanneer t weer dit toelaat)

Dakterras toegang

De weg naar succes heeft vele parkeerplekken

Parkeren

Faciliteiten van 42workspace

Als onderdeel van uw coworking space-lidmaatschap krijgt u toegang tot verschillende faciliteiten:

42workspace kan je het beste persoonlijk ervaren

Private workspace

Privékantoor

295 per maand

  • Alle standaard faciliteiten
  • Beveiligde ruimte
  • Gemeubileerde kamer
  • Schoonmaak inbegrepen
Open chat
Need help?
Hi, it's Marvin from 42workspace. How can I help you?