Privékantoor

Privé kantoor

Jouw eigen privé-werkruimte, met 24/7 het hele jaar door toegang. In privékantoren passen teams van elke omvang, van kleine 3-persoons units tot een hele verdieping speciaal voor jouw bedrijf!

Doe een aanvraag

Only 2 available

  • Alle standaard faciliteiten
  • Beveiligde ruimte
  • Gemeubileerde kamer
  • Schoonmaak inbegrepen

Jouw privé-werkruimte

Het lidmaatschap voor privé-werkruimte geeft je 24/7 toegang tot jouw eigen privé kantoor op de bovenste etage van onze coworking werkplek. De ruimtes variëren van 10m2 tot 300m2 en zijn geschikt voor jouw startup or scale-up. Het reserveren van een privé-werkruimte voor jouw onderneming houdt in dat de meerderheid van de bureaus binnen een van de kantoor units gehuurd moeten worden. Ter verduidelijking, wanneer een werkruimte maximaal 4 bureaus heeft, ben je genoodzaakt om 3 van de 4 bureaus te huren om deze werkruimte exclusief voor jouw onderneming te maken.

Deel een kantoor optie

Als je een rustige ruimte nodig hebt alleen geen mogelijkheid hebt om de meerderheid van de bureaus voor een privé-werkruimte af te huren, biedt 42workspace de optie voor het delen van een kantoor. Zo kun je een bureau huren in dezelfde werkruimte als anderen die een bureau huren in deze werkruimte. U kunt zich hier aanmelden voor gedeelde kantoren.

24/7 toegang, het hele jaar door

Premium desk-leden ontvangen een elektronische tag die toegang geeft tot het hele gebouw en de premium desk omgeving. Dit houdt in dat je de werkplek altijd kan bezoeken, of dit nu tijdens openingsuren is of daarbuiten. Zelfs in het weekend en tijdens officiële feestdagen!

Flexibele maandelijks contracten

We willen onze leden maximale flexibiliteit bieden. Daarom bieden wij maandelijkse contracten aan. Dus toch liever een privékantoor? Pak je spullen in en verhuis gemakkelijk naar een plek die beter past bij jouw behoeften.

Vergaderruimtes

Een premium desk-lidmaatschap biedt de mogelijkheid tot gratis boekingen van vergaderruimtes. Via het online platform kun je elk van onze 5 vergaderruimtes in het gebouw op elk moment van de dag reserveren.

Bedrijfsregistratie

Automatische bedrijfsregistratie en postafhandeling zijn ook inbegrepen bij een premium desk-lidmaatschap. Je kunt je onderneming dus gratis op ons adres registreren en wij zullen jouw post bij de receptie afhandelen.

Gratis koffie, thee en meer

Weer een zorg minder! Tijdens je werkdag heb je namelijk toegang tot de bijkeuken waar je gratis een lekker kopje koffie of thee kunt inschenken. Naast de automatische espressomachine en de Quooker kokendwaterkraan, staat hier ook een koelkast en is alles aanwezig om een drankje of maaltijd te bereiden. Nu hoef je geen rekening meer te houden met onnodig te veel geld uitgeven aan drankjes en eten.

Razendsnelle wifi

Onbeperkt, gratis toegang tot ons giga-bit snelheid Wi-Fi-netwerk is vanzelfsprekend inbegrepen.

Afdrukken

Kantoor gebruikers hebben toegang tot de printers op elke verdieping. Druk af naar hartenlust, maar hou het milieu in je achterhoofd!

42 Community

Alle lidmaatschapsplannen geven je toegang tot de 42community. Dit is het belangrijkste ingrediënt om de groei van je bedrijf aan te jagen! Je krijgt toegang tot een groot, kundig en relevant netwerk, evenals verschillende deals, kortingen en mogelijkheden van onze partners. En dat niet alleen, je wordt ook automatisch uitgenodigd voor al onze leuke evenementen, gezellige feesten en andere speciale gelegenheden die alleen voor onze community bestemd zijn.

Gezonde geest in een gezond lichaam

Gym

Gezonde "thuis" -gekookte maaltijden

Lunch Buffet
42workspace event space

Werken in de zon(wanneer t weer dit toelaat)

Dakterras toegang

De weg naar succes heeft vele parkeerplekken

Parkeren

Faciliteiten van 42workspace

Als onderdeel van uw coworking space-lidmaatschap krijgt u toegang tot verschillende faciliteiten:

Zelf de ruimte zien? Boek een rondleiding en we leiden je rond:

Privékantoor

Privé kantoor

295 per maand

  • Alle standaard faciliteiten
  • Beveiligde ruimte
  • Gemeubileerde kamer
  • Schoonmaak inbegrepen

Join our digital community

Gain exclusive access to tech, knowledge, events & more.

Open chat
Hulp nodig?
Hi, ik ben Marvin van 42workspace. Kan ik je helpen?