Jouw nieuwe flexibele werkplek!

Flex Desk

Een flex desk perfect voor freelancers in de stad, digitale nomaden, externe werknemers en iedereen die een werkplek nodig heeft waar ze zich kunnen concentreren.

Schrijf je in

Only 8 available

  • Elke werkdag toegang
  • Gratis koffie en thee
  • High speed gigabit Wi-Fi
  • Exclusieve deals en events

Flexibele werkplek

De flex desk vormt de basis van ieder coworking space. Kiezen voor een flex desk lidmaatschap houdt in dat je toegang hebt tot een flex desk tijdens de openingsuren van 42workspace (elke werkdag van 08.00 tot 18.00). Zo kun je veel voor elkaar krijgen in een open, levendig en inspirerende werkomgeving!

Maandelijks contract

We willen onze leden maximale flexibiliteit aanbieden. Daarom bieden wij maandelijkse contracten aan. Dus toch liever een premium desk of een privékantoor? Pak je spullen in en verhuis gemakkelijk naar een plek die beter past bij jouw behoeften.

Gratis koffie en thee

Weer een zorg minder! Tijdens je werkdag heb je namelijk toegang tot de bijkeuken waar je gratis een lekker kopje koffie of thee kunt inschenken. Naast de automatische espressomachine en de Quooker kokendwaterkraan, staat hier ook een koelkast en is alles aanwezig om een drankje of maaltijd te bereiden. Nu hoef je geen rekening meer te houden met het onnodig te veel geld uitgeven aan drankjes en eten.

Razendsnelle wifi

Onbeperkt, gratis toegang tot ons giga-bit snelheid Wi-Fi-netwerk is vanzelfsprekend inbegrepen.

Vergaderruimtes

42workspace heeft verschillende gemeenschappelijke ruimtes om zaken te bespreken of om snel bij te praten. Een gezellige koffiehoek, 3 terrassen, open zitjes en verschillende vergaderruimtes; er zijn genoeg mogelijkheden om te ontmoeten.

42 Community

Alle lidmaatschapsplannen geven je toegang tot de 42community. Dit betekent dat je direct een groot netwerk krijgt, evenals verschillende deals, kortingen en mogelijkheden van onze partners. En dat niet alleen, je wordt ook automatisch uitgenodigd voor al onze leuke evenementen, gezellige feesten en andere speciale gelegenheden die alleen voor onze community bestemd zijn.

Gezonde geest in een gezond lichaam

Gym

Gezonde "thuis" -gekookte maaltijden

Lunch Buffet
42workspace event space

Werken in de zon(wanneer t weer dit toelaat)

Dakterras toegang

De weg naar succes heeft vele parkeerplekken

Parkeren

Faciliteiten van 42workspace

Als onderdeel van jouw coworking space-lidmaatschap krijgt je toegang tot verschillende faciliteiten:

Zelf de ruimte zien? Boek een rondleiding en we leiden je rond:

Jouw nieuwe flexibele werkplek!

Flex Desk

125 per maand

  • Elke werkdag toegang
  • Gratis koffie en thee
  • High speed gigabit Wi-Fi
  • Exclusieve deals en events
Open chat
Hulp nodig?
Hi, ik ben Marvin van 42workspace. Kan ik je helpen?