Vergaderruimtes - 42workspace

Endless posibilities
Vergaderruimtes

Beschikbaar voor iedereen

Boek een tour Play video


We weten allemaal, dat je af en toe klanten over de vloer krijgt en dat je dan een goede indruk wilt maken. Bij 42workspace faciliteren we vergaderruimtes in het centrum van Rotterdam precies op maat gemaakt. This is where the magic happens! 

De namen van onze zeven vergaderruimtes zijn allemaal geïnspireerd op “Hitchhikers Guide to the Galaxy”. Zoals “Deep Thought”, vernoemd naar de computer die gecreëerd werd om tot het antwoord te komen op The Ultimate Question to Life, the Universe, and Everything.

Wat houdt dat precies in, een vergaderruimte bij 42workspace?

42workspace heeft volledig uitgeruste ruimtes met alles dat je van een vergaderruimte mag verwachten. Van whiteboards tot grote tv-schermen, drankjes en catering. We hebben het allemaal! Op dit moment hebben we vier ruime en nerdy vergaderruimtes:

0. Don’t Panic Room – Souterrain, 12 personen
De Don’t Panic Room is een unieke vergaderruimte, gelegen in een indrukwekkende kluis in de souterrain van ons gebouw. Ooit diende deze als de hoofdkluis van De Nederlandsche Handelsbank. De zware kluisdeur garandeert een meeting vol inspiratie.

1. Deepthought, 12 personen
De Deepthought bevindt zich op de begane verdieping, van waar je een goed zicht hebt op de entree van 42workspace. Dit is winnen, omdat je niet alleen een toffe vergaderlocatie hebt, maar ook kan zien wanneer de lunch begint!

2. Vogan Poetry, 8 personen
Op de eerste verdieping zit Vogan Poetry. Deze stylevolle vergaderruimte is volledig omringd met glazen muren, die het echt een open vibe geven. De hoge tafels en stoelen dragen bij aan een pro-actieve ruimte voor je meetings.

3. Magrathea, 8 personen
Deze kleine maar geeky ruimte is gelegen op de tweede verdieping van het gebouw. Dit is de perfecte plek voor een interview, sollicitatiegesprek, evaluatie of een geheime meeting. Maar pas op! Er staat ook een kast vol met eigenaardigheden. Laat je niet teveel afleiden…

4. Arthur, 8 personen
Arthur is het nieuwste lid in de familie van vergaderruimtes. The ruimte is licht en de meubels zijn comfortabel en te gek! Deze ruimte bevindt zich op de derde verdieping.

Prijzen
Onze vergaderruimtes zijn gratis voor onze Dedicated Desk en Private Office members, met inachtneming van een fair use policy. Flex Desk members betalen €10,- per uur, maar je kunt ook als niet-member een ruimte boeken voor €30 (8 persoons ruimte) tot €45 (12 persoons ruimte) per uur, afhankelijk van het formaat van de vergaderruimte. Wil je meer weten over de prijzen en beschikbaarheid? Aarzel niet om een e-mail te sturen naar: hello@42workspace.com.

Inbegrepen

 • Gastenontvangst
 • Tafels en stoelen
 • Een omgeving die inspireert

Additioneel

 • Flatscreen TV
 • Flipovers
 • Koffie en thee
 • Catering opties

Additionele koffie, water, thee & koekjes

 • € 6.75 koffie (per kan)
 • € 3.00 Water met mint/ limoen (per kan)
 • € 5.00 Thee – vari (per kan)

 

€ 30 - € 45

per uur

€ 10 per uur voor Flex Desk members, gratis voor office members


About

We weten allemaal, dat je af en toe klanten over de vloer krijgt en dat je dan een goede indruk wilt maken. Bij 42workspace faciliteren we vergaderruimtes in het centrum van Rotterdam precies op maat gemaakt. This is where the magic happens! 

 


Why 42workspace

 • Inspirerende ruimtes om te vergaderen
 • Geen lawaaierige omgeving
 • Ga op in onze tech community

Boek een tour