Lunch buffet & catering - 42workspace

Endless posibilities
Lunch buffet & catering

Eet gezond, werk beter!

Boek een tour Play video


Bij 42workspace geloven we in de kracht van vers, gezond en betaalbaar eten.

Je hebt gezonde eten nodig, als je een topprestatie van je team verwacht! En onze community lunch is dan een geweldige plek om even wat stoom af te blazen en in contact te komen met andere members. Er is een gezellige buzz, waarbij een groot deel van onze 42 community bij elkaar komt, om te eten, bij te praten en even op te laden. Je kunt je eten nuttigen aan de hoge tafels dichtbij de keuken, in ons 42 café of op één van de 3 terrassen.

Ons heerlijke eten en drinken wordt nauwgezet voorbereid. Je kunt ook drank en spijs bestellen voor je meetings, evenementen, communityborrels en feestjes. Er is een menu met alle opties!

We serveren een buffet lunch tussen 12:00 en 13:30. Catering voor events, meetings, vergaderingen of feesten kan op aanvraag geregeld worden.

€ 5,50

42 leden prijs

€ 7,50 voor niet leden
(incl. BTW)


About

Bij 42workspace bieden we een krachtige buffetlunch voor onze community aan. Onze chef serveert dagelijkse gezonde en verse kost: keuzes uit salades, verse soep, een warm gerecht, plantaardige spreads, kaas, vlees, toppings, volkoren brood en nog zo veel meer.


Boek een tour