Dagkaart - 42workspace

Endless posibilities
Dagkaart

Ontdek 42workspace in één dag!

Boek een tour Play video


Kom langs bij de Witte de With om de vibe van onze ruimte te ervaren met een dagkaart voor 42workspace. Neem je laptop mee, zet je koptelefoon op en gaan! Of, neem wat koffie en chill met onze andere members. Wil je het gebouw verkennen en de laatste nieuwtjes over 42 weten? Vraag het ons! We zullen je het allemaal laten zien. Het is helemaal aan jou. Het belangrijkste is dat je te weten komt wat de essentie van 42workspace is.

Dagkaart & Flex Desks
Neem plaats in de flex area en maak het je zelf gemakkelijk in de lounge op de begane vloer – of doe het allebei als je jezelf kunt clonen. Het ruimteschip staat tot volledig tot je beschikking om op verkenningsreis te gaan. En trouwens, je kunt ongelimiteerd koffie, thee en water drinken met je dagkaart!

Snel Internet
Sluit al je gadgets aan op ons 1GB glasvezel en verlies jezelf in de ruimte die het internet heet. We doen er alles aan dat jouw Skypegesprekken van perfecte kwaliteit zijn, terwijl je van je dagkaart gebruikt maakt!

Dakterras en andere gerse zaken
Op zoek naar een plekje om te werken in de zon? Laten wij nou net een dakterras hebben…Rotjeknort je maag? Bij 42workspace bieden elke dag een gezond ontbijt en voedzame lunch aan. Eet je buikje maar rond!

€ 15

per dag

(incl. BTW)


About

Kom langs bij de Witte de With om de vibe van onze ruimte te ervaren met een dagkaart voor 42workspace. Neem je laptop mee, zet je koptelefoon op en gaan! Wil je het gebouw verkennen en de laatste nieuwtjes over 42 weten? Vraag het ons! We zullen je het allemaal laten zien.


Why 42workspace

  • Ontmoet gelijkgestemde mensen in de tech en digitale wereld
  • In het kloppende hart van de Witte de With
  • Toegang tot het dakterras wanneer het zonnetje schijnt
  • Evenementen en communityborrels

 


Boek een tour