De Rotterdamse Tech en Digital Coworking Community

Startups hebben veel meer nodig dan alleen een kantoor, snelle wifi en goede koffie. Ze hebben een thuis nodig.

Als co-workingruimte gericht op technologie en de digitale economie, begrijpen we hoe belangrijk het is om snel op te kunnen schalen wanneer dat nodig is.

Na tientallen jaren ervaring in het investeren in technische startups zoals Notificare, Crobox, Otrium en ABOSS, zagen de oprichters van 42workspace dat er een groot gebrek aan geschikte kantoren en werkplekken voor beginnende techbedrijven in Rotterdam was. Dit was de belangrijkste reden waarom het concept van 42workspace in 2017 van start ging.

Vandaag de dag is 42workspace een hub voor ervaren tech-startups en scale-ups, software- en datagedreven bedrijven en exponentiële groeibedrijven die wereldwijd willen opschalen. Dit is onze formele introductie. Wat ons echter echt definieert, is onze sterke en gelijkgestemde gemeenschap. De bedrijven die in de kantoren van 42workspace gehuisvest zijn,worden zorgvuldig samengesteld om te zorgen voor een community van ondernemers en bedrijven die elkaar op lange termijn kunnen helpen.

The future of working is coworking.

Je vraagt je misschien af, waarom coworking? Wij zijn van mening dat het concept van coworking zowel groeit en blijvend is, vooral in Rotterdam. Alle werkruimten en kantoren zijn verschillend, maar de meeste traditionele kantoren hebben problemen die je dagelijks leven en algehele gezondheid kunnen beïnvloeden. Flauw, ongeïnspireerd ontwerp van werkruimte, slechte verlichting, gebrek aan flexibiliteit en gebrekkige sociale cohesie – al deze factoren zijn moeilijk waarneembaar, maar ze kunnen een enorme impact hebben op je leven (zowel op kantoor als thuis).

42workspace is ontworpen om een positief effect te hebben op zowel je fysieke als mentale gezondheid, gezien de lange uren die achter een scherm doorbrengen. Van de ergonomische stoelen tot de planten en de overvloed aan natuurlijke verlichting, alles in onze coworking-ruimte is bedoeld om je productiviteit en algehele gezondheid te verbeteren.

Maak kennis met de 42workspace-community


Onze werkruimte huisvest met trots meer dan 40 snelgroeiende bedrijven

42workspace kan je het beste persoonlijk ervaren

Open chat
Need help?
Hi, it's Marvin from 42workspace. How can I help you?