Wij zijn Rotterdams Tech en Digital coworking community.

Omdat startups meer nodig hebben dan alleen een kantoor, snelle Wifi en goede koffie…

Als coworking werkplek gericht op tech en de digitale economie, begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om snel op te kunnen schalen wanneer dat nodig is.

Na tientallen jaren ervaring met het investeren in tech startups zoals Notificare, Crobox, Otrium en ABOSS, bleek er een opmerkelijk gebrek aan geschikte kantoor gelegenheden en werkruimtes voor early-stage tech ondernemingen in Rotterdam te zijn. Dit was de voornaamste reden dat het 42workspace concept in 2017 van start ging. En nu, een aantal jaren later, is 42workspace dé hub voor ervaren tech startups en scale-ups, software en data-gedreven bedrijven, en exponentiele groei-scale-ups die streven naar wereldwijde expansie.

Wat ons echt onderscheidt, is onze sterke en gelijkgestemde community. De ondernemingen die hier huisvesten zijn zorgvuldig geselecteerd, wat een gemeenschap van bedrijven creëert die elkaar op lange termijn verder kunnen helpen en versterken.

De toekomst van werken is coworking!

Maar wat zijn de voordelen van coworking? Wat wij bij 42workspace geloven is dat het concept van coworking groeit en zal blijven groeien, vooral in Rotterdam. Ook al zijn alle werkplekken en kantoren verschillend, de meeste traditionele kantoren hebben gemeenschappelijke problemen die een negatieve impact hebben op je dagelijks leven en algemene gezondheid. Zo hebben inspiratieloze werkruimtes, slechte verlichting, gebrek aan flexibiliteit en het ontbreken van een ‘community’-gevoel een enorme impact hebben op je leven. Zowel op kantoor als thuis.

Van ergonomische stoelen tot planten en overvloedige hoeveelheden natuurlijke verlichting, 42workspace is op zo’n manier ontworpen dat zelfs het doorbrengen van lange uren zittend voor een scherm fysiek en mentaal verantwoord is.

Maak kennis met de 42workspace-community


Onze werkruimte huisvest met trots meer dan 40 snelgroeiende bedrijven

42workspace kan je het beste persoonlijk ervaren

Join our digital community

Gain exclusive access to tech, knowledge, events & more.

Open chat
Hulp nodig?
Hi, ik ben Marvin van 42workspace. Kan ik je helpen?